KÆMPE NYHED

Det er med stolthed og ære, at jeg nu kan afsløre, at New Legacy er vores nye medejer.

New Legacy er et investeringsfirma fra Odense, som investerer i danske virksomheder med store visioner og højt vækstpotentiale. De køber sig særligt ind i virksomheder, der udgør en niche eller har en specialistrolle inden for deres industri.

New Legacy går målrettet efter virksomheder, der har potentialet til at forme deres branche og samfundet som helhed, på en positiv måde. Jeg er utroligt stolt af, at de ser os som en virksomhed med potentiale for at efterlade noget varigt og værdifuldt – både økonomisk og samfundsmæssigt.

Helt grundlæggende er deres investeringer med fokus på tillid, ambitioner og potentiale. Og som Christian Ejlskov selv siger: ”Vi investerer i virksomheder, men lige så meget i menneskene bag.”

Jeg er derfor meget beæret over, at New Legacy har valgt at være en del af lige præcis Woodson. Det er en kæmpe anerkendelse af, hvem vi er, og hvad vi står for.

New Legacy er nu med på vores rejse, for at styrke vores organisation og for at tage et stort skridt op ad vækstraten. Hverdagen og driften hos Woodson forsætter som normalt, men som New Legacy siger, er de som vores nye medejer, en bro til muligheder og en drivkraft for positiv forandring.

Jeg er sikker på, at vi sammen med New Legacy kan nå nye højder, og jeg glæder mig meget til samarbejdet og en spændende fremtid.

Jeg takker Christian Ejlskov og hans team for den spændende proces og den tillid, som I har vist mig.

Står du med en opgave indenfor knusning eller sortering, kommer jeg som altid gerne forbi til en snak om jeres opgave og de muligheder, som vi kan tilbyde.

/ Morten Hansen

Felt