Firmaet

Woodson – en stabil partner

Unik og effektiv virksomhed

Navnet og virksomheden Woodson blev etableret i 2001 af brødrene Morten og Rune Torstein Hansen. Formålet var at skabe en unik og effektiv virksomhed, som kunne løse opgaver indenfor biomasse, miljøtræ mv. Der blev fra starten investeret i viden og teknologi, for at kunne varetage selv de mest specielle opgaver. Efter en række gode år blev virksomheden i 2011 ramt af krisen, og efter at en række underleverandører måtte dreje nøglen om, måtte Woodson stoppe en del af aktiviteterne.

Heldigvis kunne en målfast styring samt hårdt arbejde få virksomheden tilbage til det, som den er idag; Absolut førende indenfor sit felt.

Handlefrihed og egenbestemmelse

Woodson drives idag uden kreditter og bankfinansiering, og det er en vigtig del af driften at kunne udtrykke handlefrihed og egenbestemmelse. Også overfor eventuelle samarbejdspartnere.

Woodson udfører arbejde for større miljøvirksomheder, kommuner, staten, land og skovbrug.

Woodson drives i dag af Morten Hansen samt en stab af særdeles dygtige og stabile medarbejdere, som for fleres vedkommende har været med fra den spæde start.​

Se billeder her

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt os i dag på telefon (+45) 24 63 15 07 eller mail morten@woodson.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.